Alte produse

 

Inelele de masaj reflexogen Su Jok sunt fabricate dintr-un oţel special, inoxidabil. 
Utilizarea lor este extrem de simplă: se rulează uşor, pe degetele de la mâini sau picioare, rulând de minim 10 - 15 ori pe toată lungimea fiecărui deget. Se aplică astfel de 2-3 ori pe zi. Pentru a evita obişnuirea organismului cu efectul inelelor, este indicată păstrarea unor pauze de minim 7-8 zile, după circa 30 de zile de utilizare.
 

Efecte:

Stimulează circulaţia sanguină la nivelul degetelor, poate reduce rigiditatea şi durerile articulare, musculare sau orice fel de durere: migrene. Prin acţiunea lor asupra zonelor reflexogene îşi exercită efectul de energizare şi echilibrare la nivelul întregului organism, ajutând astfel la obţinerea unei stări de bine (poate regla digestia, tensiunea sanguină etc). Primele efecte se pot observa după 1-3 zile de utilizare.

Pret 10 RON/ buc  

 

Imagini pentru inele de masaj sujok

Moxe fara fum -  produsele  sunt rezultatul a 20 de ani de cercetari, combinate cu sute de ani de experienta a medicinii traditionale asiatice. In ultimii ani, piata medicala, alaturi de produsele traditionale consacrate a lansat si moxe procesate prin ardere in cuptoare speciale. Rezultatul este o moxa imbunatatita, cu ingrediente mai active, argila, jad si plante  care nu elimina fum sau miros.

Pret 15 RON/ buc 

Imagini pentru moxe fara fum

 
 
   

Detoxifiere

 

Favidetox

 

alergii, cure de dezintoxicare

 

20 plicuri – Pret 10 RON

 

50 g- Pret 11 RON

 

 

                                    

 

 

   

FARES Ceai Colesterol, Pliculete, 20buc                    5 lei

 

 

Ingrediente: frunze de ceai verde (Folium Theae), sulfină (Herba Meliloti), urzică (Herba Menthae), coada calului (Herba Equiseti), frunze de salvie (Folium Salviae), coada șoricelului (Herba Millefolii), frunze de mesteacăn (Folium Betulae), frunze de anghinare (Folium Cynarae)

Acțiune: lipolitic (arde grăsimile), scade cantitatea de lipide care se asimilează, dilată vasele periferice de sânge, le mărește permeabilitatea, înlătură vasoconstrictia.

Recomandări: hipercolesterolemie (colesterol crescut), hiperlipemie (nivel crescut al lipidelor), hipertrigliceridemie (nivel crescut al trigliceridelor), afecțiuni vasculare de cauză aterosclerotică.

Mod de preparare: infuzie din 1 – 2 pliculețe la o cană cu apă

Mod de administrare: copii peste 14 ani și adulți: 3-4 căni cu ceai pe zi.

Contraindicații: sarcină și alăptare

Efecte secundare și interacțiuni: la dozele recomandate nu se cunosc.

Precauții: persoanele care suferă de insomnie nu vor bea acest ceai după ora 19,00 (conine ceai verde).

 

Prezentare: 20 pliculețe

 

Inapoi la pagina anterioara

"Dacă o cale e mai bună decât alta, fii sigur că e calea naturii."
Aristotel