Remodelare corporala - Pachetul de slabit Tadlife

Centrul Medical Tadlife Timisoara

Pachet de slabit Tadlife- Remodelare corporala

Consultatie- evaluarea tipului constitutional
Stabilirea dietei
Detoxifiere
Masaj anticelulitic
Eestetica corporala

 
Cum sa slabesti armonios cu tratamente de remodelare corporala

Pachetul de remodelare corporala oferit de centrul nostru este individualizat pentru fiecare pacient. Evaluarea initiala efectuata de catre un medic determina tipul constitutional si astfel se poate personaliza tratamentul: masajul anticelulitic, aplicarea manevrelor de estetica corporala (electrostimulare, vacuum, ultrasunete, infrarosu, cavitatie, impachetari etc.), stabilirea dietei precum si schimbarea stilului de viata.

Frumusetea corpului nostru o sa radieze cu serviciile de remodelare corporala, o sa se imbunatateasca starea de spirit, tonusul, sanatatea si echilibrul intern, deoarece felul in care aratam ne determina de multe ori, felul in care ne simtim. Un corp sanatos si frumos obtinut in urma remodelarii corporale este expresia unei persoane sanatoase si puternice

La Centrul Medical Tadlife, se observa eficienta procedurilor de remodelare corporala inca de la primele sedinte. Specialistii nostri in remodelare corporala folosesc o aparatura de ultima generatie cu rezultate rapide si nedurerase. Este foarte important faptul ca lucrandu se individualizat pe tipul constitutional al fiecarui pacient rezultatele acestui tratament de remodelare corporala se mentin in timp. Concomitent odata cu remodelarea corporala prin detoxifiere corpul se relaxeaza, se normalizeaza nivelul de cortizol si adrenalina care controleaza sistemului imunitar, somnul si functionarea tuturor aparatelor si sistemelor din organism.

Redobandirea frumusetii prin pachetul de slabit oferit de centrul nostru, prin remodelare corporala creste nivelul de serotonina si starea de fericire.

Inapoi la pagina anterioara

"Dacă o cale e mai bună decât alta, fii sigur că e calea naturii."
Aristotel